http://realhome.bg/
contacts

Младежки Стил

ID на оферта : N-259563

гр. Варна

600 €
Продаден

1m² (600 €/m²)

Ново Строителство, Жилищно НС

Етажност 6

Изложение Изток/Запад

Централна зона

РЗП 1m²

Застроена площ 1m²

Площ земя 0m²

НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА! ТИХ РАЙОН!Предлагаме Ви слънчеви, функционално разпределени жилища в нова, въведена в експлоатация сграда.АПАРТАМЕНТИ: състоят се от дневна част с кухненски кът. Броят на спалните е според нуждите и потребностите на клиента. Баня с тоалет и тераса.ИЗЛОЖЕНИЕ: ИЗТОК/ЗАПАДРАЙОН: Динамично развиваща се и младежка част на град Варна. В непосредствена близост до Английска езикова гимназия.

Търговският и спортен център на пешеходно разстояние, превръщат тази сграда в мечтан дом за мнозина!

Изключително подходящ за семейства с деца, комфортни и озеленени между-блокови пространства, детски кът и градина.

Студентите, могат да се възползват от близостта на Медицински колеж и Икономически университет.АКЦЕНТ: Невероятна цена! Чудесен дом, където потребностите Ви на съвременен градски живот ще бъдат напълно и изцяло задоволени, без компромис!За да получите допълнителна информация за актуалните апартаменти в тази сграда за продажба, не се колебайте и позвънете на:Антоний Георгиев моб: 0884 608 008Желая Ви успешен и ползотворен ден!

ЕКСТРИ/УДОБСТВА

  • Климатик
  • Тераса
  • В близост до автобусна спирка
  • Тухла
  • Камък
  • Паркомясто
  • Слънчев
  • PVC - петкамерна
  • Асансьор
Принтирай офертата
Loading...

ЗА КОНТАКТИ

Брокер

Антоний Георгиев
Телефон: 0884608008
Email: ageorgiev@realhome.bg

ПОДОБНИ ОФЕРТИ

052608000

1 100 €

Площ: 0 m² РЕНЕСАНС! Предлагаме ви апартаменти от ново строителство на реномирана строителна компания в оазиса на града - ЧАЙКА! АПАРТАМЕНТИ: представляват разпределени в една, две и три спални. Светли и слънчеви дневни, комбинирани с кухненска част. Зоната за почивка и холната част пряко кореспондират със зел
0884608008

550 €

Площ: 1 m² Динамиката на града! ГРАНД МОЛ! Предлагаме Ви слънчеви, функционално разпределени апартаменти в бизнес зоната на град Варна. АПАРТАМЕНТИ: състоят се от дневна част с кухненски кът. Броят на спалните е според потребностите на клиента. Баня с тоалет и тераса. ГАРАЖИ: възможност да осигурите простран
0884608008

630 €

Площ: 1 m² МОРСКА ХАРМОНИЯ! Селекция от морски апартаменти с неподражаема и гарантирана панорамна гледка - МОРЕ! АПАРТАМЕНТИ в луксозен жилищен комплекс. Функционално разпределени между дневна-трапезарна част и зона за релакс-хол. Спални, според желанието и потребностите, като от всяка стая незабравима гледка.